2010-11-25 16:42:05• hírek • Szatmar.ro

Bajnoki edzőmeccs

A Nemzeti Liga alapszakaszának 11. fordulójában a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda csapata pénteken Kolozsváron lép pályára: a 18 órakor kezdődő meccsnek azonban már egyik csapat számára számára sincs igazi tétje.

A VSK az előző hét végén ugyanis nyerni tudott Gyulafehérváron, aminek köszönhetően bebiztosította rájátszásbeli részvételét, így a kolozsvári találkozó már csak statisztikai jelentőséggel bír.

Pontosabban annál valamivel többel, mivel Dan Fleseriu edző már a fehérvári találkozó után elmondta, hogy a hátralévő fordulóban azoknak szavaz bizalmat, akik az eddigiekben kevesebb játéklehetőséget kaptak. „A mostani mérkőzésnek már abszolút semmi jelentősége nincs egyik csapat számára sem, ezért csak egy jó edzőmeccsnek fogható fel. Ez nem azt jelenti, hogy nem akarunk nyerni, bár a csapatból többen is kisebb-nagyobb egészségügyi gondokkal bajlódnak, valami vírusos fertőzést kapott több lány is" - tette hozzá Éles Péter menedzser.

Fleseriu-nál maradva, a szatmáriak trénerét a héten kinevezték román U20-as válogatott kapitányának, amely keretben gyorsan be is hívta VSK-ás tanítványát, Szmutku Renátát. Fleseriu mellesleg korábban az U18-as csapatot edzette, ahol Ola Baluta és Nagy Anita személyében szintén volt két szatmári tanítványa.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: